Tule vierailemaan kiertotalouskeskukseen!

Tiedätkö, miten biokaasulaitos toimii? Miten kierrätettävät metallit prosessoidaan? Kuinka haravointijäte muuttuu mullaksi tai miten alkaa erilaisten jätteiden matka hyötykäyttöön? Kiertotalous avautuu parhaiten, kun tulet vierailemaan kiertotalouskeskukseen.  Topinpuistossa vierailuryhmillä tulee olemaan mahdollisuus kokea ja nähdä kiertotaloutta käytännössä.


Kiertotalouden vierailukeskus Topinpuistossa

Kiertotalouden vierailukeskus toimii näyttelytilana, oppimisympäristönä, kohtaamispaikkana ja yhteistyöverkoston rakentajana. Keskuksessa kiertotalouden tekijät voivat esitellä toimintaansa ja etsiä yhteistyökumppaneita ja sijoittajia. Tietoa, oivalluksia, kontakteja ja uusia ideoita on tarjolla yrityksille, jotka haluavat kehittää kiertotalouteen pohjautuvaa liiketoimintaa.

Kiertotalouden vierailukeskus sijaitsee Topinpuistossa, osoitteessa Kuormakatu 17, 20380 Turku. Ota yhteyttä niin sovitaan organisaatiollenne vierailu!

Topinpuisto on mukana Teknologiankiinteistöjen toteuttamaan Turku Science Parkin Vierailu- ja innovaatiokeskus Jokea. Topinpuisto täydentää Vierailu- ja innovaatikeskus Joen virtuaalista esittelyä tarjoamalla mahdollisuuden tulla tutustumaan syvemmin yritysten kiertotalousratkaisuihin.

Kiertoajeluja ja kiertotalouden vierailukeskusta kehitetään 6aika: Tulevaisuuden kiertotalouskeskukset -hankkeen sekä alueen yritysten tukemana. Kokeilut aloitetaan syksyllä 2017 ja jatkuvat vuonna 2018. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Vierailut: 6aika: Tulevaisuuden kiertotalouskeskukset -hanke
Topinpuiston kiertotalousverkoston yritykset
Turku Science Park
Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki