Kiertotalouden vierailukeskus

Kiertotaloudesta oppii parhaiten näkemällä, kokemalla ja keskustelemalla. Topinpuiston Kiertotalouden vierailukeskus sijaitsee Lounais-Suomen jätehuollon Vierailukeskus Kahmarissa osoitteessa Kuormakatu 17, 20380 Turku. Ota yhteyttä, niin sovitaan ryhmällenne vierailu.


Kiertotalouden vierailukeskuksessa opit:

 • mitä kiertotalous tarkoittaa
 • minkälaisia materiaalivirtoja yhdyskunnissa ja yritystoiminnassa syntyy
 • miten materiaalit saadaan kiertoon ja uusiksi tuotteiksi
 • jätehuollon ja kiertotalouden historiaa sekä tulevaisuudennäkymiä

  Kiertotalouden vierailukeskus toimii näyttelytilana, oppimisympäristönä, kohtaamispaikkana ja yhteistyöverkoston rakentajana. Keskuksessa kiertotalouden tekijät voivat esitellä toimintaansa ja etsiä yhteistyökumppaneita ja sijoittajia. Tietoa, oivalluksia, kontakteja ja uusia ideoita on tarjolla yrityksille, jotka haluavat kehittää kiertotalouteen pohjautuvaa liiketoimintaa.Kiertotalouden vierailukeskuksessa järjestetään yleisötilaisuuksia, työpajoja ja muita tapahtumia. Tilaa uutiskirje niin saat tiedon tulevista tapahtumista sähköpostiisi. Tervetuloa mukaan!

  Topinpuisto muissa Turun seudun vierailukeskuksissa

  Topinpuisto on mukana Teknologiankiinteistöjen toteuttamaan Turku Science Parkin Vierailu- ja innovaatiokeskus Jokea. Topinpuisto täydentää Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen virtuaalista esittelyä tarjoamalla mahdollisuuden tulla tutustumaan syvemmin yritysten kiertotalousratkaisuihin.

  Lisätietoja:

  Lounais-Suomen jätehuollon Vierailukeskus Kahmari
  Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki