HUB Turku on kohtauspaikka eri alojen toimijoille ja opiskelijoille. Haluamme tuoda huipputyyppejä yhteen saman katon alle innovatiiviseen coworking- ja makerspace -tilaan. Hubiin voit tulla työskentelemään yksin tai yhdessä, verkostoitumaan tai oppimaan.

Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja tukea yrittäjien, opiskelijoiden ja yhteisöjen yhteistyöskentelyä Turun keskustassa. Haluamme myös edistää uusien yrittäjien koulutusta sekä uudistaa ja kehittää erilaisia yhteistyöskentelymalleja. Samasta paikasta löydät myös monipuolisesti tapahtumia, keskustelutilaisuuksia ja juhlia! Hubin ja Topinpuiston toiminnat täydentävät hyvin toisiaan. Verkostojen luominen ja tukeminen sekä kiertotalouden edistäminen ovat molempien yhteisöjen keskiössä.

Coworking and makerspace

Eerikinkatu 7:ssä sijaitseva HUB Turku on avoin, yhteisöllinen tila, josta voit hankkia itsellesi tai organisaatiollesi työpöydän päiväksi juuri silloin, kun sitä tarvitset – tai pysyvästi pitemmäksi ajaksi. Työpöytien lisäksi tilasta löytyy mukavia sohvia, neuvottelutiloja ja kaikki modernin toimiston palvelut ja tarvikkeet. Hubin jäsenenä voit aina keskittyä olennaiseen, oli se sitten juuri nyt työskentelyä tai verkostoitumista.

Haluamme Hubin vastaavan jäsentensä toiveita. Mitä sinä kaipaisit yhteisölliseen työhuoneeseen? Kuulemme mielellämme ideasi, oli se sitten pieni arkipäiväinen tarve tai suuri ja hurja innovaatio! Seuraa meitä Facebookissa HUB Turun -sivulla ja ota yhteyttä. 

Yhteystiedot

Peter Fagerström
peter(at)hubturku.com

www.hubturku.com