Topinpuisto

 
 

Topinpuiston yhteinen strategia 2018-2025

5.2.2019 | Topinpuiston kiertotalousverkosto

Yhdessä Topinpuiston verkoston kanssa on kehitetty strategia Topinpuistolle vuosiksi 2018–2025. Strategiaan on määritelty Topinpuisto, Topinpuiston yhteinen arvolupaus ja yhteiset tavoitteet sekä organisoituminen.

Strategian laatiminen alkoi toukokuussa vuonna 2018, ja se valmistui vuoden 2018 lopulla. Topinpuiston alueelle haluttiin luoda yhteinen strategia, joka antaa toiminnalle selkeät suuntaviivat. Strategian kautta nykyiset kumppaniorganisaatiot voivat löytää oman roolinsa Topinpuiston verkostossa.

STRATEGIASTA POIMITTUA

Topinpuisto on kansainvälisesti kiinnostava, kiertotaloutta edistävä osaajien verkosto ja oppimisympäristö.

Topinpuiston alue muodostuu keskeisten materiaali-, vesi- ja energiavirtojen hyödyntämisen sekä uusien palvelujen kehittämisen ympärille. Yhteisenä tavoitteena on olla poikkeuksellisen hyvä ja kansainvälisesti kiinnostava. Topinpuisto tukee vastuullisesti verkoston toimintaa ja toimii kiertotalouden pilotointialustana ja oppimisympäristönä.

Tutustu Topinpuiston strategiaan!

 

 

Uutinen

4.8.2022

Piece of Jeans sai kiertotaloussparrauksesta eväitä uusien asiakasryhmien tavoittamiseen

Piece of Jeans on tamperelainen tekstiilien uusiokäyttöön erikoistunut yritys, jossa poistotekstiilifarkut saavat uuden elämän tyylikkäinä palafarkkuina. Yrittäjä Moona Kansanen osallistui...

Lue lisää

 

Uutinen

26.7.2022 | Topinpuiston kiertotalousverkosto

Kiertotaloussparraukset tukevat uuden kiertotalouden liiketoiminnan kehitystä

Topinpuiston kiertotalousverkosto auttaa yrityksiä löytämään kiertotaloudesta uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Yksi toteutuksen muodoista on kiertotaloussparraus, joka on johdattanut jo monia yrityksiä kohti...

Lue lisää

 

Uutinen

7.7.2022 | Topinpuiston kiertotalousverkosto

Reilu kuljetus haluaa edistää kiertotaloutta ruoan kotiinkuljetuksissa

Reilu kuljetus on uusi turkulainen ruoan kotiinkuljetuspalvelu. Yritys haluaa toimia reilusti niin kuljettajia, ravintoloita kuin ympäristöä kohtaan ja tarjota asiakkaalle...

Lue lisää