Topinpuisto

 
 

New Forms Friday – kestävän muotoilun market Vierailukeskus Joessa 6.5.2022

4.4.2022 | Topinpuiston kiertotalousverkosto

Tulevaisuuden muotoilu on kestävää, ja siinä hyödynnetään jo olemassa olevia jätemateriaaleja ja teollisuuden sivuvirtoja. Tervetuloa tutustumaan kiertotalouden mukaiseen muotoiluun ja tuotteisiin New Forms Friday – kestävän muotoilun marketissa Vierailukeskus Joessa perjantaina 6.5. Tapahtuman järjestää Uuden muotoilun yhdistys ja Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH). 

New Forms Fridayn myyjätarjonnassa korostuvat kestävä ja läpinäkyvä tuotantoketju sekä kiertotalouden periaatteiden edistäminen. Myytävänä on kierrätettyä upcycle-designia sekä uniikkeja tuotteita: vaatteita, uima-asuja, koruja, asusteita, laukkuja, luonnonkosmetiikkaa ja muuta kiehtovaa löydettävää. 

Tapahtumassa esillä oleviin brändeihin voi tutustua tapahtuman Facebook-sivuilta.

New Forms Friday kannustaa kuluttajia hankkimaan kiertotalouden periaatteiden mukaisesti valmistettuja tuotteita. Tapahtumassa voit myös tutustua tarkemmin kiertotalouteen, keskustella alan asiantuntijoiden kanssa ja verkostoitua.  

Kestävän muotoilun marketin järjestävät Uuden muotoilun yhdistys ja Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH). 

NEW FORMS FRIDAY – Kestävän muotoilun market 

  • Pe 6.5.2022 klo 11–18 
  • Vierailukeskus Joki, Lemminkäisenkatu 12b, Kupittaa, Turku 
  • Musiikista vastaa DJ Kulmisjärvi. 
  • Tapahtuma Facebookissa

Tapahtumapaikkaan Vierailukeskus Jokeen on helppoa saapua jalan, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla. Kupittaan alueella työskentelevien on helppo piipahtaa myyjäisissä vaikkapa lounastauolla. 

Lisätietoja tapahtumasta 

Tuomas Alijoki, viestintäasiantuntija, LSJH, tuomas.alijoki@lsjh.fi, 040 8670 195 

Roosa Karhu, tapahtumatuottaja, Uuden muotoilun yhdistys, roosa@uudenmuotoilunyhdistys.fi 040 824 2077

Marketit ovat osa Uuden muotoilun yhdistyksen Design Open House -konseptia ja toisena järjestäjänä on Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH). Tapahtuma järjestetään osana 6Aika: Circhubs 2-hanketta, jossa kehitetään konseptia kiertotalouden kauppapaikalle.

 

 

Uutinen

17.5.2022 | Topinpuiston kiertotalousverkosto

Restatopille sparrauksesta uusia näkökulmia kiertotalouden mukaisten palveluiden kehittämiseen

Restatop on julkisia tiloja suunnitteleva ja kalustava sekä kalusteita maahantuova turkulainen perheyritys. Yritys on toiminut alalla jo kolme vuosikymmentä, ja...

Lue lisää

 

Uutinen

13.5.2022 | Topinpuiston kiertotalousverkosto

Topinpuisto sai tunnustusta kiertotalouden yhteistyöalustana

Topinpuisto on valittu esimerkiksi Interreg Europe Policy Learning Platform -tietokantaan, joka kokoaa kansalaisia, alueita ja taloutta hyödyttäviä parhaita käytäntöjä ympäri...

Lue lisää

 

Tapahtuma

19.4.2022 | Topinpuiston kiertotalousverkosto

Kiertotalouden kauppapaikat, tuotteet ja palvelut – Tervetuloa Topinpuisto-päivään 6.5.2022!

Kevään 2022 Topinpuisto-päivän teemana on kiertotaloutta edistävät kauppapaikat, tuotteet sekä palvelut. Mikä on second-hand-vaatteiden verkkokaupan menestyksen salaisuus? Miten toimii Vaasassa...

Lue lisää