Tule vierailemaan kiertotalouskeskukseen!

Tiedätkö, miten biokaasulaitos toimii? Miten kierrätettävät metallit prosessoidaan? Kuinka haravointijäte muuttuu mullaksi, tai miten alkaa erilaisten jätteiden matka hyötykäyttöön? Luettu tieto ei korvaa itse koettua. Kiertotalous avautuu parhaiten, kun tulet vierailemaan kiertotalouskeskukseen.  Topinpuistossa vierailuryhmillä tulee olemaan mahdollisuus kokea ja nähdä kiertotaloutta käytännössä.


Kiertotalouden vierailukeskus Topinojalle

Topinpuisto haluaa tarjota yrityksille mahdollisuuden esitellä toimintaansa tulevaisuuden nuorille vaikuttajille sekä mahdollisille yhteistyökumppaneille. Vierailukeskukseen voi kutsua niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin vieraita hiomaan yhteistyökuvioita tai oppimaan alan asiantuntijoilta. Topinpuisto tulee myös kuulumaan Teknologiankiinteistöjen toteuttamaan Turku Science Parkin vierailukeskuskonseptiin. Topinpuisto täydentää Turku Science Parkin vierailukeskuksen virtuaalista esittelyä tarjoamalla mahdollisuuden tulla tutustumaan syvemmin yritysten kiertotalousratkaisuihin.

Kiertoajeluja ja kiertotalouden vierailukeskusta kehitetään 6aika: Tulevaisuuden kiertotalouskeskukset -hankkeen sekä alueen yritysten tukemana. Pilotoinnit aloitetaan syksyllä 2017 ja jatkuvat vuonna 2018. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Vierailut: 6aika-hanke
Alueen yritykset
Turku Science Park