Mainosbanderollit

Sisältö:

Turun ammattikorkeakoulu ja Turun kaupunki aloittivat vuonna 2014 mainosbanderollien keräämisen uusiokäyttöön. Nyt mukana on vahvasti myös Lounais-Suomen Jätehuolto Oy.

Tavoitteena on hyödyntää aiemmin jätteeksi päätyneet mainosbanderollit kierrätystuotteiden raaka-aineena. Tähän mennessä on kerätty muun muassa Turun kaupungin, Turun kaupunginteatterin, Ruisrockin sekä Tall Ships Races-tapahtuman mainosbanderolleja. Hankkeessa herätellään erilaisia tahoja huomaamaan erilaisten materiaalien mahdollisuudet varsinaisen käyttötarkoituksen ulkopuolelta, aina arvoketjun alusta loppuun asti. Yhteistyö ja innovatiivinen ajattelu ovat tässäkin hankkeessa avainsanoja, ja näitä taitoja omaksuvat myös toiminnassa mukana olevat opiskelijat.

Mukaan mahtuvat kaikki halukkaat. Teemme yhteistyötä banderollien käyttäjien, painattajien ja banderolleja kierrätykseen antavien tahojen kanssa. Etsimme aktiivisesti tahoja, jotka ovat kiinnostuneet kierrätysbanderollien uusiokäytöstä. Tarjolla olevia banderolleja pääset katsomaan tästä.

Toteutusaika: 2014 –

Yhteystiedot:

Piia Nurmi, koulutus- ja tutkimusvastaava
piia.nurmi@turkuamk.fi
+358 40 355 0931

Lisätietoja:

Käsikirja banderollien kierrätykseen
Turun AMK resurssitehokkuus – Kierrätyksen ABC